Servicii

Servicii

Serviciile noastre constau in verificarea  diferitelor componente, cu asumarea responsabilitatii  pentru rezultatul final al activitatilor de control desfasurate. Serviciile oferite de Sigma Automotive au ca rezultat  imbunatatirea  semnificativa a  calitatii produselor , ajutand  la eliminarea costurilor neprevazute, asociate reclamatiilor clientilor. Sigma are drept suport experienta dobandita in acest domeniu de activitate, respectand normele si metodologiile existente.

Sigma Automotive ofera servicii de inspectii si control calitativ vizual 100%, sau selectiv conform instructiunilor furnizate de client. Controlorii de calitate sunt recrutati pe baza unor criterii bine definite si sunt pregatiti foarte bine pentru a indeplini toate serviciile si asteptarile in acest domeniu.

Controlorii de la Sigma Automotive sunt instruiti pentru a efectua masurarea de piese cu diverse aparate si instrumente : sublere de diferite dimensiuni , micrometre de interior si exterior, lere, cale, ruleta de buzunar, rigla metalica flexibila, ceas comparator, si multe altele. Echipa Sigma ofera servicii cu precizie de măsurare, precizie de execuţie corespunzătoare standardelor.

Sigma dispune de serviciile necesare pentru a efectua inspectii si analize de piese sub microscop sau lupa de control. Astfel, inspectorii nostrii pot controla piese de dimensiuni mici sau pot detecta defecte ce nu pot fi observate cu ochiul liber. Sigma ofera aceste servicii și poate efectua inspecții pe orice tip de produs.

Cu scopul de a ne ajuta clientii sa furnizeze piese 100% conforme catre viitorii lor clienti, Sigma Automotive ofera servicii de calitate si posibilitatea de a efectua inspectii de tip Firewall in vederea implementarii unui control strict pana la solutionarea problemelor de productie.

Oferim servicii de retusare piese (rework) tuturor partenerilor nostrii. Inspectorii nostrii beneficiaza de o pregatire temeinica in acest sens. Prin aceste servicii se urmaresc, indepartarea rupturilor, a bavurilor si a neregularitatilor de pe suprafetele pieselor neconforme cu ajutorul unor pile si discuri de rectificat de diferite forme. (indepartare surplus material tip debavurare, curatare cu diverse ustensile sau solutii).

Sigma ofera clientilor sai si servicii de consultanta in domeniul tehnic si management. De asemenea, oferim si cele mai bune servicii de consultanta in domeniul auditurilor pe baza unor specificatii bine intocmite si bine definite. Calitatea serviciilor oferite de Sigma poate fi verificata prin succesul clientilor nostrii.

Sigma Automotive pune la dispozitie mijloacele si resursele cele mai bune pentru a le oferii clientilor sai si servicii de logistica. In plus, dispunem si de un spatiu special amenajat pentru controlul pieselor. Toate serviciile logistice sunt oferite si sunt special adaptate nevoilor si cerintelor clientilor cu toate detaliile particulare pentru fiecare client in parte.

Inginerul Rezident reprezinta clientul nostru la fabrica furnizorului. Principalele sarcini ale Inginerilor nostri sunt : au grija de respectarea standardelor de calitate trasate de catre producator si rezolvarea instantanee a potentialelor probleme. Printr-o reactie imediata la problemele de calitate, Inginerul Rezident, reduce riscul deteriorarii reputatiei companiei, reprezentata de el. O persoana caracterizata de un spirit analitic, creativitate si bune abilitati interpersonale se dovedeste potrivit pentru aceasta pozitie.

OUR CLIENTS

CONTACT US

Adresa De Contact

str. Maior Sontu nr. 8B, bl. 8A, et. 4, ap.1, Cod postal 110043, Pitesti, judet Arges

Telefon si Fax

+40.(0)248.212.478

E-mail

office@sigmaautomotive.eu
sigma.automotive@yahoo.com