Despre Noi

Despre Sigma Automotive

Inca din anul 2008, am furnizat servicii recunoscute prin competenta si seriozitate, acumuland o experienta vasta de-a lungul anilor in controlul calitatii , astfel ca Sigma Automotive a devenit una dintre firmele din ce in ce mai active pe piata de profil, remarcandu-se prin calitatea incontestabila a serviciilor oferite. Sigma Automotive este o companie cu sediul in Pitesti ce dispune de personal cu pregatire de specialitate in domeniul controlului calitatii. Despre noi se poate spune ca oferim o multitudine de servicii , axandu-ne pe o colaborare flexibila si prompta .

In cazul in care societatea dumneavoastra are nevoie de operatiuni de sortare pentru piese neconforme primite de la furnizori, Sigma Automotive preia legatura direct cu acestia pentru a va asigura calitatea pieselor conforme 100% pentru liniile de productie. Sigma Automotive are o politica foarte stricta de confidentialitate in ceea ce priveste clientii , si va putem asigura 100% calitatea verificarii pieselor, asamblate ulterior de toti producatorii importanti de automobile la nivel mondial, de exemplu: Audi, BMW, GM, Renault, Toyota, VW, Ford, KIA, iar tipurile de componente pe care le controlam calitativ pot fi de mici dimensiuni ( conectori pentru cablaje auto, bolturi, garnituri de etansare, butoane pentru comenzi volan) , pana la cele mai mari dimensiuni ( bucse, cablaje intregi, discuri de frana si tamburi). Sigma Automotive pune la dispozitie in toata tara o gama diversificata de servicii in domeniul controlului calitatii ( inspectie vizuala, sortare si retusare piese).

Sigma Automotive colaboreaza si cu producatorii de electronice si electrocasnice. Atuu-rile ce ne recomanda pe noi, Sigma Automotive sunt: calitatea serviciilor pe care le oferim, timpul scurt de reactie , gradul de peste 98% de satisfactie al clientilor , precum si capacitatea de perfectionare continua a angajatilor.

OUR CLIENTS

CONTACT US

Adresa de contact: str. Maior Sontu nr. 8B, bl. 8A, et. 4, ap.1, Cod postal 110043, Pitesti, judet Arges

Telefon si Fax: +4 0248.212.478

Program: Luni - Vineri 08:00-17:00

E-mail: office@sigmaautomotive.eu, sigma.automotive@yahoo.com

In caz de urgenta: 0751.515.209, 0753.022.163, 0753.022.161